tisdag 21 februari 2012

Ja då var den här..

den första öroninflammationen i vårt hus. Casper har inflammation i det högra örat så det är väl det som har spökat i helgen med febern. Han har fått antibiotika som han ska äta 3 ggr per dag i 5 dagar ( ovanligt med 5 dagar tycker ja, är väl mer vanligt att man äter i 10) så får vi hoppas att det hjälper så att han är pigg tills på måndag då den första inskolningsdagen är på förskolan.

Förtillfället så sitter han och leker även fast mamman och pappan tycker att han ska sova. Antar att han är övertrött då han endast har sovit ca 20 min idag. Har försökt att få honom att sova i ca en timmes tid men såfort han är på väg att somna som ställer han sig upp i sängen el så börjar han att leka med nått.. Efter många om och men så tyckte pappan att han skulle få komma upp å leka en stund så kanske han somnar sen. medans jag tycker att om vi tar upp honom varje gång som han inte vill sova så lär han sig ju att det räcker med att han skriker å har sig ett tag så får han komma upp å leka sen. Det blev som pappan tyckte för jag orkade inte ta den diskussionen just nu.

3 kommentarer:

  1. Jobbigt med öroninflammation, Cornelia är ett öronbarn så hon har haft mycket problem med öronen. Ett tips är att ni kan ge Casper nässpray och höja huvudändan på sängen då kommer han sova bättre.

    Det låter som hemma hos oss, jag tycker att när man väl har lagt C så ska hon ligga kvar i sängen tills hon somnar medans J gärna tar upp henne...

    vad roligt att du har börjat att blogga förresten!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det här är ju hans första så vi får hoppas att det inte blir värre än vad det har varit. Natten som var så sov han hela natten så vi få hoppas att han inte lider av det så mycket. Annars så får vi testa tipsen :-) Vad för nässpray brukar ni ge Cornelia?

      Har du med en blogg?

      Radera
    2. Vi köper Nezeril för barn till henne.
      Jo jag bloggar också: www.lillaunderbarn.blogg.se

      Radera